Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Profesionalism si calitate!

Membru Bizoo de 18 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Pat metalic etajat Victor, 2035 x 935 x 1330-1700 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1187 lei Lei
Cod produs
MD-VICTOR
Out Of stock
Descriere
Pat metalic etajat Victor, 2035 x 935 x 1330-1700 mm, cu bare metalice, pentru saltele de dimensiunile 900x2000 mm.

Gabaritul exterior al patului este 2035 x 935 x 1330-1700 mm (Lxlx H rama picioare-H rama cap ) mm.

Ramele patului sunt realizate din teava rectangulara 40x25 mm iar stalpii patului din teava patrata fi 35 mm.

Patul inferior se fixeaza la inaltimea de 300 mm, de la aceasta cota se aseaza salteaua iar patul superior la inaltimea de 1140 mm.

Intre ramele patului este un gol de 850 mm, fiind un spatiu confortabil pentru persoana din patul inferior. Fiecare somiera contine 11 bare metalice de fi 16 mm, sudate de ramele laterale ale somierei.

Patul prezinta scarita metalica fixate de fiecare rama de saltea, foarte solid - care rigidizeaza constructia.

Somierele se fixeaza de ramele laterale prin asamblari foarte solide care permit asamblarea fara alte elemente de prindere.

La picioare patul prezinta dopuri de PVC rezistent la uzura.

Elementul de retinere utilizator pat superior, acest element se fixeaza pe somiera patului superior. Patul nu contine elemente de retinere saltea pe lateral.

Patul nostru se diferentiaza de alte paturi similare prin faptul ca:  Este un pat foarte practic, care se asambleaza in 3 minute de 2 persoane, 5 minute 1 persoana. Nu are nici un surub la structura de baza a patului, astfel incat nu exisita pericolul de a nu se putea asambla, pentru ca s-au pierdut elementele de prindere;
Este un pat foarte confortabil, cu respect pentru utilizator, in sensul ca acesta a fost in asa masura proiectat, incat patul de sus sa fie pozitionat in asa fel, incat spatiul dintre paturi sa ofere ergonomie in folosinta, si toata constructia sa ramana foarte stabila;
Aveti siguranta stocului si a termenului rapid de realizare. Experienta noastra de 22 de ani in productia paturilor metalice ne recomanda a realiza un pat inalt calitativ, in cantitatile dorite, la un pret corect, cu un termen de productie rezonabil;
Datorita faptului ca suntem producatori romani, tara membra UE, beneficiati de avantaje la export din Romania catre UE;
Locatia fabricii noastre este la 9.2 km de autostrada A1 - spre vama Nadlac II, veti avea costuri reduse la transport spre UE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura