Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Profesionalism si calitate!

Membru Bizoo de 18 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Pat metalic pentru doua persoane Luiza E, cu somiera

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8177 lei Lei
Cod produs
MD-LUIZAE
Out Of stock
Descriere
Pat metalic pentru doua persoane Luiza E, cu somiera metalica cu lamele din lemn stratificat, fara saltea, diferite dimensiuni si culori, produs in Romania.

Cracteristici tehnice:

Pat realizat complet cu structura metalica din otel, finisat prin pulverizare in camp electrostatic cu pulberi ecologici.

Executia patului este realizata standardizat, pe utilaje cu CNC, in serie.

Rama saltelei este realizata din elemente laterale din teava de otel de 40x25x1.2 mm, oferind rezistenta patului pe termen lung si siguranta utilizatorilor.

Dimensiunile afisate ca si variatie pentru latime si lungime reprezinta dimensiunile saltelei potrivite, nu dimensiuni de gabarit ale patului.

Inaltime toala la rama cap: 900 mm (+/- )

Inaltime totala rama de la picioare: 450 mm (+/- )

Inaltime totala rama laterala: 300 mm (+/- )

Informatii pentru livrare:

Patul se livreaza dezasamblat, in doua cutii de carton, respectiv o cutie va include rama ( somiera patului ) si lamelele de lemn stratificat, a doua cutie va include ramele de la cap si de la picioare.

Dimensiunile celor doua cutiilor sunt mici, astfel incat patul dezasamblat poate fi transportat atat in masina cat si in/pe portbagajul masinii - eventual cu un scaun rabatat. Totodata, dimensiunile mici ale cutiilor permit urcarea patului dezasamblat la etaj atunci cand curierul nu urca la etajul blocului. Patul dezasamblat poate fi urcat totodata in liftul imobilului.

Referitor la montaj:

Montarea patului se realizeaza cu ajutorul schitei de montaj. Montarea laturilor patului se realizeaza prin sistem tata-mama, nu necesita elemente de asamblare, fapt ce ii confera rigiditate sporita pe masura utilizarii.

Lamelele de lemn stratificat sunt inserate in casete din PVC aplicate pe rama metalica a patului.

Picioarele patului sunt dotate cu dopuri de plastic pentru a va proteja parchetul/podeaua.

Mentiuni speciale:

Dispunem de o gama larga de culori pentru metal, asteptam sa ne contactati pentru comenzi speciale. Preturile pe webiste nu se modifica in functie de culorile standard alese. Vom personaliza oferta pentru paturi finisate la comanda cu culori speciale.

Imaginea este cu titlu de prezentare, noptiera, salteaua si lazile de depozitare reprezinta produse individuale si se achizitioneaza separat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura