Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Profesionalism si calitate!

Membru Bizoo de 18 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Pat metalic pentru doua persoane Adina, cu somiera metalica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8177 lei Lei
Cod produs
MD-ADINA
Out Of stock
Descriere
Pat metalic pentru doua persoane Adina, cu somiera metalica cu lamele din lemn stratificat, fara saltea, diferite dimensiuni si culori. Pentru comanda este necesar sa selectati atat culoarea patului cat si dimensiunea acestuia.

Patul este potrivit pentru doua persoane, cu un design clasic si totodata foarte actual, realizat din fier forjat la rece, finisat prin pulverizare in camp electrostatic cu pulberi ecologici.

Patul se livreaza dezasamblat, in doua cutii de carton, respectiv o cutie va include rama ( somiera patului ) si lamelele de lemn stratificat, a doua cutie va include ramele de la cap si de la picioare. Montarea patului se realizeaza cu ajutorul schitei de montaj.

Dimensiunile celor doua cutiilor sunt mici, astfel incat patul dezasamblat poate fi transportat atat in masina cat si in/pe portbagajul masinii - eventual cu un scaun rabatat. Totodata, dimensiunile mici ale cutiilor permit urcarea patului dezasamblat la etaj atunci cand curierul nu urca la etajul blocului. Patul dezasamblat poate fi urcat totodata in liftul imobilului.

Lamelele de lemn stratificat sunt inserate in casete din PVC aplicate pe rama metalica a patului.

Picioarele patului sunt dotate cu dopuri de plastic pentru a va proteja parchetul/podeaua.

Inaltimea de la podea pana la saltea este de 300 mm, iar pana la somiera de 260 mm.

Montarea laturilor patului se realizeaza prin sistem tata-mama, nu necesita elemente de asamblare.

Salteaua nu este inclusa, se achizitioneaza separat. Dimensiunile indicate reprezinta dimensiunile saltelei potrivite, nu dimensiuni de gabarit ale patului.

Dispunem de o gama larga de culori pentru metal, asteptam sa ne contactati pentru comenzi speciale. Preturile nu se modifica in functie de culorile alese.

Imaginea este cu titlu de prezentare, noptiera, salteaua si lazile de depozitare reprezinta produse individuale si se achizitioneaza separat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura